Yukkuri

1 jul25 aug 2020
Tournooiveld 4, Den Haag

Speciale dank aan:
Zoë van der Zanden – Foto’s
Sybren Ypma - Film
Vincent Roijaards - Muziek
Anna Vastgoed & Cultuur met speciale dank aan Laressa Mulder

Spot ON US Deelnemers: Auro Fumagali en Siebe Stinis, Zoë van der Zanden, Sybren Ypma.

Donateurs: De Overkant.


Spot ON US begint bij een lekker bakkie.
Wij zijn ongelooflijk blij dat we ruimte konden bieden aan dit project: Yukkuri. Yukkuri is een verfrissende en vernieuwde vorm van koffie drinken. Yukkuri is ontstaan uit een gedeelde passie voor koffie van Siebe en Auro. Vanuit hun passie en kennis hebben ze bij Spot ON US de ruimte gekregen om dit concept verder te ontwikkelen tot hun zelf gebrouwen Cold Drip Coffee: Yukkuri.

Siebe is de koffiespecialist en onderneemt alles om de juiste en unieke bonen te vinden, te branden en hieruit de mooiste smaakcombinaties te distilleren. Daarnaast wil hij leren ondernemen.

Auro zijn talent ligt in de creatieve kant van vormgeving tot ontwerpen. Hij zorgt ervoor dat alles rondom de smaken vorm krijgt, beginnend met een logo en eindigend met het flesje.

Samen zorgen ze er zo voor dat de gehele ervaring klopt.
Bij Spot ON US is voor deze gepassioneerde talenten ruimte gemaakt zodat ze met alle aandacht en liefde hun Cold Drip Coffee kunnen ontwikkelen. Daarnaast betrekken ze ook nog vaak andere Spot ON US talenten voor het uitwerken van nieuwe ideeën voor Yukkuri.


Onze successen:
• Goede koffie
• Eigen Coffee Lab
• Yukkuri als VOF op de markt neergezet
• Promotiefilm
• Website: Yukkuri.coffee
• Samenwerking met andere Spot ON US talenten

website: yukkuri.coffee